You are here: Recomandari Concerte

Recomandari de evenimente

Talibam!

Email Imprimare PDF
Talibam!

Istorie si apologetica

TALIBAM! Is a FUN BAND THAT ENTERTAINS: un duo fascinant de agro-improv din creuzetul New York City. Matt Mottel (synths) si Kevin Shea (drums) sunt inspirati si plini de resurse creative, asa ca muzica lor eclectica si consistenta este insistent laudata in AVEC. Ca si vigoarea muzicii lor avangardiste, entuziasmul aprecierilor a fost sustinut de-a lungul nenumaratelor concerte si turnee, celor 18 albume, marturie facandu-se si aici. Colaborarile cu oameni ca Cooper Moore, Peter Evans, Daniel Carter, sau membri ai BATTLES, TV ON THE RADIO, GRIZZLY BEAR, WOODS, AKRON FAMILY etc ar putea starni curiozitatea unora, parte probabil a micii scene de concerte de muzica din Bucuresti.

Citeşte mai mult...

Control Movie Wednesday

Email Imprimare PDF

Secret Chiefs 3

Intr-o seara din 2007 la festivalul Music Unlimited Wels, Austria, dupa niste greutati gen John Butcher, nu prea mai intra nimic. Erau insa programati Secret Chiefs 3, si fiind cu totul altceva, au intrat foarte bine, desi cineva a iesit la un humus, greseala pentru care avea sa plateasca a doua zi, la micul dejun. Intalnindu-se cu restul gastii romanesti la masa, s-a discutat despre concertul cu pricina. Discutia a fost pasionanta, aruncandu-se multe argumente dintre care cel de retinut aici este ”oricum... Anonymous 13 e buna rau!”. Anonymous 13 este Elena, vocea si viola SC 3, care se afla, bineinteles, la masa din spate si-i traducea lui Trey Spruance ce se vorbea. Cand si-au dat seama, JADD a inlemnit. Sa vedem ce zic de data asta.

Citeşte mai mult...

Ken Vandermark & Paal Nilssen-Love

Email Imprimare PDF

Ken Vandermark & Paal Nilssen-Love

Ieri Ken Vandermark a aterizat la Amsterdam dupa un zbor obositor de la Chicago. De la aeroport l-a ridicat prietenul lui - Terrie Ex, la care avea saxofonul bariton parcat de cateva luni. Ken a tras la Terrie, a dormit odihnitor, si-a luat saxul si inapoi la aeroport sa prinda avionul de Otopeni, unde va ateriza la 18:10. Va avea ceva treaba prin Romania, cu un altul din multii lui prieteni, Paal Nilssen-Love care va ajunge ceva mai devreme din Norvegia; tobele sunt mai greu de instalat. Prima oara vor da un concert devastator diseara in Control, locul intalnirii. Mai apoi, Miercuri vor avea cate un solo la aniversarea unu a Sambetei Sonore (sic), Joi la Brukenthal in Sibiu si in fine Vineri la Posticum Jazzland, in Oradea.

Citeşte mai mult...

Brendan Perry

Email Imprimare PDF

Brendan Perry, figura emblematica a eclectismului modern si totodata jumatatea masculina a legendarului grup Dead Can Dance, va concerta pentru prima data in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 29 martie 2010.

Citeşte mai mult...