You are here: Interviuri

Interviuri

Despre broscute, serpisori si vaporase cu Legendary Pink Dots (nu Floyd)

Email Imprimare PDF

In dimineata zilei de vineri 22 mai 2009 m-am trezit foarte mahmur dupa 4 ore de somn. La ora 12 trebuia sa fiu la Hotel Capitol sa vorbesc cu Legendary Pink Dots care aveau sa decoleze peste trei ore. Eram toti (si eu, si ei) epuizati dupa doua nopti de concerte la Control. Eram totusi linistiti, ne facusem bine treaba, intelesesem ce era de inteles. Publicul (diferit in cele doua seri) se prinsese cumva ca e vorba de ceva de care nu dai cu nasul prea des. Am vorbit cu Ka-Spel si The Silverman ca trei babe vreo ora, discutie din care o parte e mai jos.

Citeşte mai mult...

Palnia si saxofonul. Absurditati tehnic controlate cu Grummer si Ted Milton

Email Imprimare PDF
Ted Milton

Eram, ca deobicei, la o masa in cel mai tare club din lume - Control. Am bagat si muzici acolo martea, deci sa va fie clar. Imi tratam tracul cu beri si votci. Sa clarific. Eram in Bucuresti, un oras din Romania, capitala chiar. Romania este o tara la mii de kilometri de Anglia, tara lui Ted Milton. Ted Milton este la milioane de kilometri de noi toti. Ted Milton poetul, saxofonistul, vocalul, papusarul, trebuia sa cante in seara aia de aprilie cu Blurt, trupa lui de 30 de ani. Pogo Jazz Noir asa descria afisul cantarea.

Citeşte mai mult...

"Ii admir pe cei care fac minimal" - interviu cu Alan Wilder

Email Imprimare PDF

VS: Ai alte talente in afara de muzica?

AW: Pot sa gatesc putin, imi place foarte tare sa gatesc. Stiu sa joc si putin cricket, mor dupa cricket!

Eu nu inteleg nimic din jocul asta. N-as avea cum, sunt din Balcani.

N-ai cum, nu e in traditia voastra.

Desi avem un joc stramosesc care s-ar putea sa aduca cu cricketul, oina. Si nici pe-asta nu-l inteleg. In fine... Ceva muzica noua misto?

Citeşte mai mult...

The devil is a woman - interviu cu Lydia Lunch

Email Imprimare PDF

Lydia Lunch este un suflet feminin – sensibil si vulnerabil, in nevoie de atentie si protectie. Este ca o floare ce trebuie udata si ingrijita cu dragoste pentru a inflori. Stiam asta ascultandu-i muzica si mi-a confirmat-o intai cand am stat cu ea de vorba in Control, la o tigara, si mai apoi la concertul din aceeasi seara.

Citeşte mai mult...

"Diferenta esentiala intre DR si radiourile mainstream este ca noi cantam exact pe cine vrem" - interviu cu Jeff Grainger

Email Imprimare PDF

Jeff Grainger are 43 de ani si traieste in orasul sau natal Oldham, in suburbiile Manchesterului impreuna cu sotia sa EJ si fiul sau de 3 ani Alfie. Este DJ din 1991 si are show-ul sau pentru Dandelion Radio din 2008.

Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 2