You are here: Home

Comunicat.Concert.Comunicat

Email Imprimare PDF

Motto: "La capra podului nici urma de urs/ Nici macar de om imbracat in piele de urs / Incat n-ai cum sa-ti incerci virtutea probabila" - Constantin TH Ciobanu

E clar, iar un nume mare, prima data in Romania, o sa fie sigur sold-out fara prea mult tam-tam. Hai sa bagam pe Facebook. Hmm, nici un like, numai Victor si Catalin, probabil au plecat toti la munte. Sa intrebam prin club. Cine? Parca am auzit. Aha, tare, sa vad, cred ca vin.

Abureala, trebuie sa bagam Comunicat. Astia canta din '78, zeci de albume, poti sa zici "legendara", "influenta", "deschizatoarea de drumuri". Nu ajunge. Cu cine au colaborat? Dar daca nu stie lumea nici de asta? Trebuie sa bag mai multi, cateva randuri de nume, poate nimeresc ceva. Sigur n-au cantat si cu Nick Cave? Casa de discuri? Acolo unde au scos si...Merge.

Mda. Nu e bine. S-au anuntat 40 pe FB, inclusiv Telefoane Shop, din astia vin vreo zece. Trebuie sa bagam mai mult, hai pe Youtube. Of, nimic catchy, mai bine nu bag, sa nu strice. Reviews. NME, pagina goala. Pitchfork, Drowned in Sound, Wire. Bun. Cat sa bagam biletul? Patruzeci, sa iesim pe zero? Nu cred, e criza, iar scriu aia cu "preturi nesimtite". Mai bine punem 20. Poate apar si goticii. Numai sa nu mai fie ceva prin oras in seara aia. Pfoaa, Codrine, Codrine...! E clar, trebuie sa dam mai tare in el, spot la Guerrilla, Music Channel, TimeOut, Sunete, tot tacamul. Concurs la Chestionabil? Daca iar comenteaza aia cu "club de cacat", cu "rockeri"? Sa-i scriu si lui Shere, el mai stie si de-astea.

Iar ne facem de ras, cica la Belgrad si la Zagreb a fost full, in sali cat Ark-ul. Ce le zic astora? Macar sa vina ai nostri, sa nu para foarte gol. Mai bine ii sun, sa fiu sigur. Hai ma, tocmai azi-noapte ai baut, nu stiai ca e concert? Bine, pa. Stiu ca i-ai mai vazut, dar o sa fie cu totul altceva. OK, dar vino miercurea viitoare, o sa fie tare rau. Tocmai acum ti-ai gasit frate sa pleci la tara? Da-l dracului de soare, ca nici n-a inceput bine vara, pe astia cand ii mai vezi? Termina ma, ce daca n-ai bani, e vreo problema? Te pun pe guestlist. Normal, dau si ceva de baut. Rezolvam si cu taxi-ul, hai odata ca incepe.

Macar sa vina partenerii media, cati sunt pe lista, vreo 40? Sa nu para gol. Sigur vin baietii (si fata) de la Jadd, astia sunt oameni seriosi, platesc. Sigur vine cineva si de la ce ne de be, Dextor cu gasca, se mai strang. Daca vezi de astia care nu vor sa plateasca mai lasa-i sa intre, poate beau ceva, macar ne scoatem pe bar. Hai sa dam drumul la intrare dupa 3,4 piese, poate vin si aia din fata, sa fie atmosfera.

Senzational! Ce daca am pierdut, apar sigur maine cronici bune, castigam la imagine. Hai, ma, nu puteam sa-i bagam pe Suie in deschidere, nu se leaga. Lasa, ca recuperam in weekend. Oricum s-a terminat, gata, nu mai facem de astea, de acum numai mainstream si coolareala, sa vad daca le convine. Da, stiu ca Rainbow Arabia si Warren Suicide sunt cool. Trebuie mai cool.

................

Alo, da, Hefe? Pe buneeee?? Nu pot sa cred, astia sunt foarte tari, gata, ii facem. Nu, ma, de astia sigur stie lumea, au cantat si cu John Zorn, ce naiba, o sa fie full. Garantez. Au si faze electro electro in deschidere, sigur vin si hipsterii. Trebuie sa scriem repede Comunicatul.